Lemonsoft

Lemonsoft on laaja toiminnanohjausjärjestelmä. Voit hoitaa sillä lähes kaikkien toimialojen toiminnanohjauksen. Me Viicon-konsernissa olemme erikoistuneet teollisuuteen, projektiyrityksiin, urakointiin ja rakentamiseen. Meillä on kokemusta yli 500 yrityksen Lemonsoft-ratkaisuista ja käytämme Lemonsoftia useiden asiakasyritysten kautta päivittäin.

Toimialat

Teollisuudessa Lemonsoftilla voit hoitaa asiakkuudenhallinnan, tilausten käsittelyn, ostot,  tuotannonohjauksen, jälkilaskennan, laskutuksen ja koko talous- ja henkilöstöhallinnon. Käyttöönotto voidaan aloittaa prosessijärjestyksessä asiakkuudenhallinnasta tai hypätä suoraan eniten apua tarvitsevaan toiminnallisuuteen. Me hoidamme talous- ja henkilöstöhallinnon ja Sinä voit keskittyä yrityksesi kannalta ydinasioihin.

Projektiyritysten projektitalous hoituu Lemonsoftilla. Voit luoda budjetin projektille, kohdistaa kaikki kulut ja tulot ylätasolle tai tarkemmin projektin vaiheille. Näin saadaan tarkasti selville missä tilanteessa projekti on. Voit tehdä jatkuvaa ennustetta ja osatulouttaa projektista oikean määrän kirjanpitoon.

Rakennusyritysten taloushallinto voidaan hoitaa täysin Lemonsoftilla, mutta myös pienempien yritysten työmaaseuranta. Suuremmissa rakennusalan yrityksissä on kuitenkin suositeltavaa käyttää työmaaseurantaan tarkoitettuja ohjelmistoja, kuten Tocoman. Lemonsoftista voidaan viedä toteumatietoa Tocomaniin ja näin ajantasainen kustannusseuranta hoidetaan Tocomanissa.

Käyttöönotto

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on vaativa projekti. Etenkin, jos yrityksessä on jo vakiintunutta toimintaa. Harvalla yrityksellä on ylimääräisiä resursseja käyttöönottoprojektin läpivientiin. Alussa pitää miettiä omien prosessien toimivuutta ja kehitystarpeita, tavoitetilaa ja suunnitella projektin aikataulu.

Me voimme auttaa projektin johtamisessa, käytön soveltamisessa, dokumentoinnissa ja käyttöönotossa. Emme kuitenkaan voi siirtää käyttöosaamista teille, käytön opiskelu vaatii reilusti aikaa ja sitoutumista henkilöstöltä sekä johdolta.

Projektin johtaminen on erittäin tärkeä osa käyttöönoton onnistumista. Meidän kokenut projektipäällikkö huolehtii realistisesta aikatauluksesta ja osaa katsoa, että projekti etenee suunnitelman mukaan. Resurssipulan kohdatessa kokenus projektipäällikkö osaa myös viheltää peliin aikalisän. Projektia on turha viedä eteenpäin, jos päivittäisen yritystoiminnan pyörittäminen ei jousta juuri sillä hetkellä.

Ominaisuudet

Alla olevasta kuvasta näet Lemonsoftin ohjelmistomoduulit. Näistä moduuleista valitaan yrityksesi  tilanteeseen sopiva kokonaisuus.

Lemonsoft ominaisuudet

Ota yhteyttä ja laitetaan Sinunkin yrityksesi toiminnanohjaus kuntoon.

Arto Pollari - 050 5147 199 - arto.pollari@viitili.fi